Ons hart ligt van oorsprong in het onderwijs. Daar zijn we als bedrijf in opgegroeid onder de naam OnderwijsPost en hebben we een vertrouwenspositie opgebouwd bij onze opdrachtgevers. Zij weten dat wij als geen ander de sector begrijpen en er alles aan doen om de beste mensen te vinden. We maken een match die anders niet tot stand zou komen. Dat is ons specialisme; de waarde die we toevoegen.

Die verbondenheid met het onderwijs zal altijd blijven. Maar we willen onszelf ook uitdagen. Kijken wat we nog meer kunnen doen met onze gedrevenheid om de écht goede kandidaten te vinden, om onze opdrachtgevers als beste te begrijpen en adviseren.

Zakelijke betrokkenheid zit bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een professionele organisatie en blijven onszelf en onze dienstverlening ontwikkelen door in te spelen op trends en ontwikkelingen. Daarbij verliezen wij onze opdrachtgevers en professionals niet uit het oog. Daar staat het deel betrokkenheid dan ook voor. Als consultants denken wij echt mee om onze professionals en opdrachtgevers op een kwalitatieve wijze te kunnen adviseren en te helpen om verder te groeien Onze consultants hebben kennis van de vakgebieden en kunnen daarom op niveau het gesprek aangaan.

Het antwoord ligt in het woord talent. Dat is waar alles om draait in ons werk. Talent is een combinatie van bevlogenheid en kwaliteit. En dat is precies wat bij ons centraal staat. We helpen organisaties met hun eigen functioneren, hun eigen talent te optimaliseren. We zijn hun adviseur en we zorgen dat zij de juiste mensen vinden die het bedrijf laten groeien.

Kort gezegd: het is ons talent om dat van onze opdrachtgevers te laten groeien. Dat is de kern van ons werk, de constante factor, waarin ons werkveld meer divers zal worden. Want we zullen nieuwe vormen van dienstverlening introduceren en nieuwe markten betreden. Dat brengt nieuwe uitdagingen en misschien ook wel nieuwe spanning met zich mee, maar het geeft vooral energie om de vleugels uit te slaan en nieuwe terreinen te verkennen!

Voor organisaties die zoeken naar talent, in zichzelf én in hun mensen, zijn we de ideale partner.

We zijn dé dienstverlener als het draait om talent.

Over ons

Meer weten over Yuar? Wij vertellen je graag meer en laten je kennis maken met ons team.

Werken bij

Van talenten krijgen wij geen genoeg, zoals je misschien al hebt gemerkt. Heb jij een talent wat wij nog missen in ons team? Wij zijn benieuwd!