headeryuar_man_grijsshirt_oranje

Logo

 • Algemeen

 • Yuar is een dienstverlener binnen HR en marketing branche. Wie weet in de toekomst in nog meer branches. Onze diensten zijn het detacheren van jong talent, maar wij bieden ook werving & selectie aan. Naast deze diensten verzorgt Yuar ook trainingen en workshops voor de professionals.

 • Als dienstverlener bieden wij de volgende diensten aan; detachering, werving & selectie, deta-vast, flexpool, coaching en training.

 • Wat leuk! Bekijk hier onze interne vacatures. Staat er iets tussen waar jij blij van wordt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Professional

 • Onderaan elke vacature staat de naam van de recruiter die hier verantwoordelijk voor is. Uiteraard staat er een team klaar om jouw vraag te beantwoorden, mocht de desbetreffende recruiter niet aanwezig zijn.


 • Je kunt je hier aanmelden voor een automatisch vacature alert. Hier kan je aangeven voor welk type onderwijs en in welke regio je vacatures wilt ontvangen. De nieuwe vacatures die voldoen aan jouw wensen ontvang je dan per mail.


 • Ja, deze mogelijkheid is er zeker! Wij hebben opdrachten vanaf 1 dag tot aan een heel jaar, zowel parttime als fulltime; alles is mogelijk. Ook is er de mogelijkheid tot een vast contract bij Yuar.


 • Wij hebben afspraken met onze opdrachtgevers gemaakt dat wij de naam van het bedrijf pas vrijgeven wanneer wij de vacature met jou gaan bespreken. Tot dat moment is dit vertrouwelijke informatie.


 • Wanneer je een vacature op onze website ziet die jou aanspreekt, kun je hier op solliciteren middels jouw CV en een motivatiebrief. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven door middel van een open sollicitatie. Nadat wij jouw sollicitatie binnen hebben, nemen wij eerst jouw CV en motivatiebrief goed door. Als wij iets voor jou kunnen betekenen, nemen wij telefonisch contact met je op. Na een positief telefonisch gesprek word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam, voor een Skype gesprek of op locatie. Tijdens dit gesprek worden jouw kwaliteiten, zowel op professioneel als persoonlijk niveau, toegelicht onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Na het gesprek zal de recruiter contact met jou blijven houden om de voortgang te bespreken.


 • Het doel van het inwinnen van een referentie is om aanvullende informatie te krijgen, feiten te controleren en eigen bevindingen te toetsen. Om onze kwaliteit zoveel mogelijk te waarborgen trekken wij altijd 2 referenties na van onze professionals. Hierdoor kunnen wij een nóg betere match maken tussen de professional en opdrachtgever.


 • Wij verzamelen jouw gegevens vanaf het moment dat jij jouw gegevens invult of achterlaat op onze website, jezelf inschrijft op één van onze vestigingen of op een andere wijze aanmeldt. Jouw gegevens worden verwerkt voor de uitvoering van onze dienstverlening waaronder; detachering, flexpool, recruitment en werving & selectie. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.


 • Op het moment dat wij jou voorstellen bij een bedrijf, geven wij de volgende persoonsgegevens door: voornaam, geboortedatum en woonplaats. Naast de persoonsgegevens sturen wij ook jouw werk- en/of stage-ervaring(en), (behaalde) opleidingen en/of cursussen, vaardigheden en hobby's door.


 • Na het intakegesprek maken wij een scan van jouw bankpas en identiteitsbewijs. Om fouten te voorkomen en om onze administratie op orde te houden moeten wij zeker weten dat het rekeningnummer, van een professional die via ons werkt, klopt. Als werkgever zijn wij wettelijk verplicht om een kopie van jouw identiteitsbewijs te hebben, mits je voor ons werkt.


 • Wanneer je niet werkzaam bent via Yuar, bewaren wij een scan van jouw identiteitsbewijs maximaal 4 weken. Hierna wordt de scan verwijderd. Mocht je na deze 4 weken wel aan de slag gaan via Yuar, dan vragen wij jou opnieuw een kopie te versturen. Als werkgever zijnde hebben wij een bewaarplicht van het identiteitsbewijs van minimaal 5 jaar nadat de werknemer uit dienst gaat.


 • Opdrachtgevers

 • Wanneer je een vacature bij ons wilt uitzetten is dat telefonisch mogelijk, per e-mail of hier via de website. Je kunt de vestiging Rotterdam bereiken op telefoonnummer 010-3031926 of rotterdam@yuar.nl. Wanneer je jouw vacature achterlaat neemt een accountmanager telefonisch contact op om de vacature te bespreken. Vaak wil de accountmanager ook even langskomen voor een gesprek om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en het team.


 • Ja zeker! Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


Cookie-instellingen
Je kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: