header_website_yuar_jongen_trots_rood

Logo

Wij geloven dat werkgeluk en ontwikkelingsmogelijkheden ontzettend belangrijk zijn binnen organisaties om tot de beste resultaten te komen. Voor starters kan het vinden van de juiste baan lastig zijn. Er is veel keuze en welke functie en werkgever past het beste bij iemand? Wij willen deze doelgroep helpen de juiste keuzes te maken om zo hun eigen ambities waar te maken. 


Een gelukkige medewerker, die zichzelf kan blijven ontwikkelen en het naar zijn/haar zin heeft, draagt bij aan stabiliteit en groei binnen een organisatie. Voor organisaties is het dan ook belangrijk bewust te zijn van wat werkgeluk en ontwikkeling betekent voor de startende doelgroep. Door goed te luisteren naar beide kanten maken wij een succesvolle match die beide partijen helpt.

  • werkgeluk
    Werkgeluk
  • grow
    Talentontwikkeling
  • handschudden
    Succesvolle match
yuar_werkgever__onsverhaal

Werkgever


Hoog verloop, verkeerde match of simpelweg weinig sollicitanten? Daar zit niemand op te wachten. Wij helpen bedrijven de werving strategisch aan te pakken en zorgen voor talentvolle medewerkers.

yuar_werkzoekend_onsverhaal

Werkzoekend


Mijn droombaan… ja wat is dat eigenlijk? Heb jij het antwoord nog niet gevonden? Geen probleem. Wij helpen jou de juiste stappen te maken en vinden de perfecte baan.

yuar_afbeelding-04a-29
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: