header_website_yuar_vrouw_rood

Logo

Werving & selectie van talenten

Yuar is dé arbeidsbemiddelaar voor het binnenhalen van talenten in jouw organisatie. Als werving en selectiebureau richten wij ons op organisaties die werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans willen geven en ontwikkeling stimuleren. Wij vinden de juiste mensen en leren hen door en door kennen. Op die manier kunnen wij de perfecte match maken tussen organisatie en personeel. Wij verzorgen de werving en selectie van top tot teen. Sit back and relax!

 

Bij Yuar richten wij ons op een aantal specifieke vakgebieden. Op deze manier kunnen wij gericht te werk gaan en op zoek gaan naar het beste personeel voor in jouw organisatie. Yuar focust zich op bedrijven met openstaande vacatures voor marketing, HR, office, sales en recruitment. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en laten we de mogelijkheden bespreken!Yuar voor werving van personeel

Ben jij als organisatie op zoek naar ambitieus personeel wat zichzelf actief wilt blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Yuar aan het juiste adres! Wij zoeken de juiste mensen bij jouw organisatie, personeel wat nieuwe perspectieven en ideeën met zich meebrengt. Yuar creëert een groot bereik onder talenten en blijft dit netwerk van ambitieuze professionals verder uitbreiden. Zo helpen wij niet alleen op dit moment, maar ook in de toekomst! Wij vertellen jou graag meer over onze werving en selectieprocedure.

Hoe gaan wij te werk?

1
Kennismaking +
vacatures uitzetten 
2
Sollicitatiegesprekken
potentiele professionals 
3
Vacature
vervuld
4
Evaluaties


werkwijze_yuar
yuar_contact_3x

Contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

yuar_onsverhaal

Ons verhaal

Waar geloven wij precies in? Wij vertellen ons verhaal maar al te graag!

yuar_faq

FAQ

Specifieke vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op jouw vraag er tussen!

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: