…dat maakt het verschil!

Het vereist de nodige ervaring en kennis om het juiste talent voor te stellen aan jou als opdrachtgever. Dit staat dan ook centraal bij Yuar! Onze accountmanagers en recruiters zijn specialisten in hun vakgebied en begrijpen wat er speelt in de markt. Via Yuar krijg je een kwalitatief goede gesprekspartner bij jou aan tafel. Hierdoor maken wij een match die anders niet tot stand zou komen. Dat is ons specialisme; de waarde die wij toevoegen.

Als adviseur gaan wij op zoek naar het juiste talent. Dat is waar alles om draait in ons werk. Wij helpen jou als organisatie aan talent dat bijdraagt aan de groei van het gehele bedrijf. Daarnaast dragen we actief zorg voor de continue ontwikkeling van jouw nieuwe medewerker, zodat ook deze blijft groeien.

Ben je benieuwd geworden naar Yuar?

Lees ons verhaal

Onze diensten

 

  • Detachering & detavast

  • Uitzenden & arbeidsbemiddeling

  • Flexpool

  • Payrolling

  • Werving & selectie

  • Interim-management

Stap 1

Inventarisatie

Samen op zoek naar het beste talent! Dat is waar het ons om draait. Wij horen graag naar welk talent jij op zoek bent. Op die manier kunnen wij jou adviseren en helpen de juiste mensen te vinden voor de groei van jouw organisatie.

Stap 2

Selectie

Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte medewerker voor jouw organisatie. Wij kijken hierbij onder meer naar het vacatureprofiel en gaan vervolgens aan de slag met een uitvoerige screening. Op die manier vinden wij precies dat ene talent waar jij naar op zoek bent.

Stap 3

Kennismaking

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening! Na onze screening leggen we het profiel van de geselecteerde kandidaat aan jou voor. Ben je enthousiast als wij? Leuk! De vervolgstap is een kennismakingsgesprek. Is onze kandidaat misschien wel hét talent dat jouw organisatie laat groeien?

Stap 4

Match

Gefeliciteerd, je bent een nieuwe getalenteerde medewerker rijker! Wij zijn blij dat wij jou konden helpen in deze zoektocht.

Stap 5

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk om betrokken te blijven bij onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Daarom nemen wij regelmatig persoonlijk contact op met jou om de voortgang met elkaar te bespreken. Het is ons talent om dat van onze opdrachtgevers te laten groeien.

Sparringpartner nodig?

Ben je enthousiast geworden over onze werkwijze en wil jij het gesprek met ons aangaan? Bel naar 010-3031926 of mail ons!

Mail ons
Bel ons
Mail ons
Stel je vraag via Whatsapp
Vacature aanmelden