Ons talent

Alles draait om talent. Talent is een combinatie van bevlogenheid en kwaliteit. Goed personeel vergroot het talent van organisaties. Een professioneel bedrijf vergroot het talent van het eigen personeel. Dat is precies waar wij bij helpen.

De kern van Yuar ligt in de zakelijke betrokkenheid. Een professionele organisatie, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Maar ook een organisatie die draait om het vergroten van werkgeluk van werkzoekenden en organisaties. Wij nemen graag de tijd om dit zorgvuldig te doen.

“Ik vind het belangrijk dat er echt geluisterd wordt naar de professional en de klant. Alleen dan kan je een goede match maken!”

 

– Carla Post (Directeur Yuar)

Ons verhaal

Yuar is een nieuwe organisatie die voort is gekomen uit een detacheringsbureau in het onderwijs. Ons hart ligt dan ook van oorsprong in het onderwijs. Daar zijn we als bedrijf in opgegroeid en hebben we een vertrouwenspositie opgebouwd bij onze opdrachtgevers. Zij weten dat wij als geen ander de sector begrijpen en er alles aan doen om de beste mensen te vinden. We maken een match die anders niet tot stand zou komen. Dat is ons specialisme; de waarde die we toevoegen.

Die verbondenheid met het onderwijs zal altijd blijven. Maar we willen onszelf ook uitdagen. Kijken wat we nog meer kunnen doen met onze gedrevenheid om de écht goede kandidaten te vinden, om zo onze opdrachtgevers als beste te begrijpen en adviseren. Met onze collega’s die gespecialiseerd zijn in de financiële en technische branche, zijn dit de vakgebieden waarin wij werken. Gesprekken worden op niveau gevoerd en het juiste talent wordt aangesproken voor de perfecte match.

Ons team

Van rekenwonder tot fervente TikTok professional. Ben jij benieuwd hoe onze talenten eruit zien?

Werken bij

Van talenten krijgen wij geen genoeg, zoals je misschien al hebt gemerkt. Heb jij een talent wat wij nog missen in ons team? Wij zijn benieuwd!

Breng een bezoek aan ons blog

Zo leer je ons direct wat beter kennen!

Bekijk ons blog