We kijken naar talent

Alles voor een glimlach betekent voor ons: mensen blij maken. Wij zorgen dat mensen écht gelukkig zijn in hun werk en daardoor hun talent optimaal benutten. Door coaching en het opstellen van een persoonlijk en specialistisch ontwikkelingsplan zetten wij nét dat stapje extra, want wij zien graag een lach verschijnen op de gezichten van onze kandidaten!

Anderen helpen en blij maken is onze drive. Jouw wensen, ambities en behoeften als professional staan centraal in alles wat wij doen. Wij maken jou blij door jouw carrière een boost te geven, maar ook met simpele dingen als het sturen van een appje om je succes te wensen. En natuurlijk vooral door onszelf te blijven.

Bas aan het woord

 

“Dankzij de persoonlijke aanpak van Yuar heb ik binnen no time een leuke nieuwe uitdaging gevonden. Waar de meeste recruiters de indruk wekken enkel bezig te zijn snel een vacature voor zichzelf te willen invullen, zet Yuar jou op nummer één. Dat zorgt dan ook voor een goed resultaat! Indien het in de toekomst nodig is, maak ik graag weer gebruik van de diensten van Yuar.”

Bas, Uitvoerder onderhoud

Stap 1

Sollicitatie

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij kijken er altijd naar uit om nieuwe professionals te ontmoeten en nieuwe talenten te ontdekken. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Stap 2

Telefonisch gesprek

Heb jij onze interesse gewekt door jouw cv? Dan nemen wij graag telefonisch contact met je op. De eerste indruk is altijd belangrijk, maar maak je geen zorgen, niet alles hangt daar vanaf! Gedurende het telefoongesprek leren wij jou graag wat beter kennen.

Stap 3

Kennismaking

Ben zowel jij als wij nog enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Hier gaan we verder het gesprek met jou aan om te achterhalen waar jouw talenten liggen en waar jij naar op zoek bent.

Stap 4

Sollicitatiegesprek opdrachtgever

De klik is er! Wij stellen je graag voor aan de opdrachtgever. Door de gesprekken die je hieraan voorafgaand met ons hebt gevoerd, ben jij hier helemaal klaar voor! Het is nu aan jou om te kijken of het bedrijf écht bij jou past.

Stap 5

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan! En wij zijn maar wat blij dat we jou konden helpen met het vinden van een passende baan.

Stap 6

Begeleiding

Uiteraard zijn wij benieuwd hoe het met je gaat! Wij blijven graag met je in contact om te weten hoe je jouw nieuwe baan vindt. Heb jij vragen aan ons? Je kunt ons altijd bellen, appen en mailen. De postduif sturen kan ook, maar dan kan het wellicht wat langer duren voordat je reactie krijgt.

Blog

Van nieuwtjes over ons tot aan ervaringen van onze professionals. Ben jij benieuwd naar onze verhalen?

Over ons

Wie wij zijn en waar we voor staan? Kom er snel achter door (meer) over ons te lezen!

Bekijk onze vacatures..

..en ga op zoek naar jouw droombaan!

Onze vacatures
Bel ons
Mail ons
Stel je vraag via Whatsapp
Vacature alert