Blijf ontwikkelen met T.E.C.K.

Bij Yuar draait alles om talent. We zijn zakelijk betrokken, professioneel en stellen groei en ontwikkeling van onze kandidaten centraal.

Om dat goed te kunnen doen werken we met de T.E.C.K.-ambitiematrix. T.E.C.K. staat voor Tijd, Ervaring, Compententies en Kunde. Wij geloven dat je Ervaring de wiskundige optelsom is van Tijd, Competenties en Kunde.

Door met deze matrix te werken kunnen we goed vast stellen waar onze kandidaat staat in zijn of haar carrière en hoe we die leercurve exponentieel kunnen versnellen. Wat is er voor nodig om de volgende stap te kunnen maken? Een opleiding faciliteren lijkt vaak zo voor de hand liggend, maar soms is het werken aan juiste skills noodzakelijk en is daardoor personal coaching passend. En soms iemand ook simpelweg voldoende vlieguren maken om op het gewenste niveau te komen. In overleg met jullie als opdrachtgever geven we dat plan concreet vorm. Hierdoor maakt de kandidaat een vliegende start met een nieuwe baan en heeft u als opdrachtgever een compleet ontwikkelplan voor de toekomst klaar liggen.

Maar T.E.C.K. biedt nog een voordeel, bijvoorbeeld door het inschakelen van de huidige medewerkers bij het ontwikkelplan. Wellicht wil iemand heel graag leren coachen, biedt dit traject die kans en wordt de routinier ook weer uitgedaagd. Waardoor deze in de ambitiematrix verplaatst naar Professional. Een win-win.

Yuar voegt op deze manier echt iets toe. We bieden meer dan een invulling van een vacature, we bieden een medewerker met een plan voor de toekomst en een spin-off naar de organisatie.

E = f(T,C,K)

  • T = Tijd

  • E = Ervaring

  • C = Competenties

  • K = Kunde

Stap 1

Oriëntatie

Oriëntatie op de managementstijl en cultuur van de opdrachtgever.

Stap 2

Screening

Zorgvuldige screening en het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en professional.

Stap 3

Ontwikkelplan

Concreet T.E.C.K. ontwikkelplan opstellen.

Stap 4

Ondersteuning

Professionele ondersteuning en borging ontwikkeling.

Stap 5

Borging kwaliteit

Borging van continuïteit en kwaliteit gedurende het volledige traject.

Meer weten over T.E.C.K.?

Ben je enthousiast geworden over onze werkwijze en wil jij het gesprek met ons aangaan? Bel naar 010-3031926 of mail ons!

Mail ons
Bel ons
Mail ons
Stel je vraag via Whatsapp
Vacature aanmelden