Professionals

Onderaan elke vacature staat de naam van de recruiter die hier verantwoordelijk voor is. Uiteraard staat er een team klaar om jouw vraag te beantwoorden, mocht de desbetreffende recruiter niet aanwezig zijn.

Je kunt je hier aanmelden voor een automatisch vacature alert. Hier kan je aangeven voor welke branche en voor welke regio je vacatures wilt ontvangen. De nieuwe vacatures die voldoen aan jouw wensen ontvang je dan per mail.

Wij verzamelen jouw gegevens vanaf het moment dat jij jouw gegevens invult of achterlaat op onze website, jezelf inschrijft op één van onze vestigingen of op een andere wijze aanmeldt. Jouw gegevens worden verwerkt voor de uitvoering van onze dienstverlening waaronder; detachering, flexpool, recruitment en werving & selectie. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.

Op het moment dat wij jou voorstellen bij een bedrijf, geven wij de volgende persoonsgegevens door: voornaam, geboortedatum en woonplaats. Naast de persoonsgegevens sturen wij ook jouw werk- en/of stage-ervaring(en), (behaalde) opleidingen en/of cursussen, vaardigheden en hobby’s door.

Opdrachtgevers

Wanneer je een vacature bij ons wilt uitzetten is dat telefonisch mogelijk, per e-mail of hier via de website. Je kunt de vestiging Rotterdam bereiken op telefoonnummer 010-3031926 of rotterdam@yuar.nl. Wanneer je jouw vacature achterlaat neemt een accountmanager telefonisch contact op om de vacature te bespreken.

Ja zeker! Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Algemeen

Yuar is een dienstverlener in het onderwijs en de financiële en technische branche. Onze diensten zijn het detacheren van talenten, maar wij bieden ook werving & selectie aan.

Als dienstverlener in het onderwijs, de technische en financiële branche bieden wij de volgende diensten aan; detachering, werving & selectie, deta-vast, flexpool en payroll.

Yuar staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en eerlijkheid. Wij zijn een gespecialiseerd bureau met jarenlange ervaring in het aanbieden van diensten met betrekking tot personele vraagstukken. Wij investeren in duurzame relaties met zowel de opdrachtgever als de professionals en hebben een grenzeloze flexibiliteit met behoud van hoogwaardige kwaliteit. We denken én handelen mee als het gaat over directe kostenbesparing, maar denken ook mee op de lange termijn voor oplossingen.

Wat leuk! Bekijk hier onze interne vacatures. Staat er iets tussen waar jij blij van wordt, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een andere vraag?

Bel naar 010-3031926 of stuur ons een mail.

Mail ons
Bel ons
Mail ons
Stel je vraag via Whatsapp