Alles draait om talent

Wij kunnen je precies vertellen wat Yuar voor bedrijf is, maar de reden om bij ons te komen werken hoor je natuurlijk het liefst uit de mond van een echte werknemer. Waarom heeft die eigenlijk gekozen voor Yuar en hoe is de ervaring tot nu toe?

Mitchell vertelt het je graag: ”Yuar is nieuw en ondernemend, maar met een sterk en professioneel moederbedrijf op de achtergrond waardoor je er nooit alleen voor staat. Ik vind het heerlijk om mensen aan een baan te helpen waar zij gelukkig van worden. Hier krijg ik de kans dit te doen in een branche waar ik feeling mee heb. Doordat ik Yuar vanaf het begin kan laten groeien zijn er weinig kaders. Als ik kansen zie krijg ik ruimte om er echt wat mee te doen, er wordt echt geluisterd naar mijn mening. De ondernemer in mij geniet hier enorm van! Vanaf het moment dat ik het kantoor in liep, werd ik warm ontvangen door het hele team – ik wist meteen dat het goed zat. We werken hard, maar maken ook altijd ruimte om te lachen. Of dit nu tijdens de vrijmibo is of als er plots iemand een muziekquiz start tijdens de lunch. Niets is te gek.”

De wereld blijft zich ontwikkelen, dus wij kunnen niet stilzitten. Wij steken onze tijd dan ook graag in trainingen en bekijken trends en ontwikkelingen in de markt. Hiermee inspireren wij elkaar en laten we elkaars talent groeien. Heb je een dag waarop alles tegenzit? Dat is normaal. Maar sámen vinden we echt wel een oplossing om die bui volledig om te draaien. Bij Yuar sta je er nooit alleen voor.

  • Groei en ontwikkeling – daar maken wij tijd voor.
  • Zie jij een kans? Go get it!
  • Vrijmibo, lunchquiz, uit eten, teambuilding: zo leren wij elkaar echt kennen.

Wil je meer weten over Yuar en de mensen die er werken? Kom gezellig een keer langs! Bel wel vooraf even met Riëlle van HR (06-10277500) zodat wij weten wanneer we je kunnen verwachten. Wij willen je namelijk wel met het complete team welkom heten!

Team

Van rekenwonder tot fervente TikTok professional. Ben jij benieuwd hoe onze talenten eruit zien?

Over ons

Wie wij zijn en waar we voor staan? Kom er snel achter door (meer) over ons te lezen!

Kijkje achter de schermen?

Kom gezellig langs! Bel naar 010-3031926 of mail ons om kennis te maken.

Mail ons
Bel ons
Stel je vraag via Whatsapp
Vacature alert