blauw

Klaar met je studie en nu?

De 4 stappen naar jouw droombaan

’Hoe ziet mijn carrière er uit?’, op de meeste opleidingen is dit niet een onderwerp dat behandelt wordt. Maar hoe belangrijk?! Met bloed zweet en tranen rond jij je opleiding af, maar toch is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat jouw talent is en welke kant je op wilt gaan. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droombaan! Hoe wij dit doen? Lees hier de vier stappen!


Maak je geen zorgen! 

Allereerst willen wij jou het volgende mee geven: maak je geen zorgen! Je bent niet de enige die niet gelijk na een studie weet welke kant die op wilt gaan. Dat is ook helemaal niet nodig, vanzelf ontdek je waar je wel en waar je niet gelukkig van wordt. Wij helpen jou hier graag bij. Dat begint natuurlijk met een kennismaking. Wij leren jou van A tot Z kennen en kijken naar jouw wensen.


De juiste match 

Nu is het voor ons de tijd om aan de bak te gaan en voor jou de tijd om even lekker te chillen! Doordat we elkaar goed hebben leren kennen, is het voor ons duidelijk waar wij naar op zoek moeten gaan. Wij weten door als onze vragen precies wat voor soort bedrijf jij nodig hebt om te kunnen groeien. Vervolgens is het een kwestie van de juiste matches bespreken met elkaar. Kan jij je ook in de bedrijven vinden? Top! Wij plannen een sollicitatiegesprek in. 


Solliciteren nieuwe job

Spannend, het sollicitatiegesprek is ingepland. Wederom willen wij je mee geven: maak je geen zorgen! Samen bereiden we het sollicitatiegesprek en zorgen we er voor dat je met volle enthousiasme naar het gesprek gaat! Wellicht is dit wel dé nieuwe job waar je naar op zoek bent. Toch nog heel erg gespannen? Check dan onze zes sollicitatietips die wij voor jou op een rijtje hebben gezet. 


Got it cheers! 

Nu de grote vraag: is het dé ideale baan voor jou? Denk jij ’Yes!’, dat vinden wij leuk! Wij gaan kijken of het bedrijf net zo enthousiast is. Is dat het geval? You got the job, cheers! Is het toch niet de ideale baan voor jou? Geen probleem. Wij gaan verder op zoek naar een baan waar jouw plezier en ontwikkeling op nummer 1 staan. Want uiteindelijk draait het om één ding: doen wat je leuk vindt!


Ons contact houdt niet op. Ook wanneer je via ons aan het werk bent, zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en verhalen. Daarnaast blijven wij ons bezig houden met jouw wensen, carrièreplan en bovenal jouw werkgeluk. Wacht niet langer en plan een gesprek met ons in!


Cookie-instellingen
Je kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: